طرز تهیه ترشی بامیه طرز تهیه ترشی بامیه
بهمن 09, 1395 - 258 Views

طرز تهیه ترشی بامیه

مواد لازم ترشی بامیه :
 
 بامیه              500 گرم
 سركه و آب     از هر کدام دو پیمانه (500 میلی‌لیتر)
 نمك               نصف قاشق مرباخوری
سیر                سه حبه
 فلفل تند         دو عدد
برگ گلپر         چهار عدد
نمك               یك و نیم قاشق سوپخوری


طرز تهیه ترشی بامیه:
ابتدا بامیه‌ها را شسته و با قیچی انتهای آن را جدا می‌كنیم. سپس آنها را در قابلمه ریخته، با 250 میلی‌لیتر سركه، 250 میلی‌لیتر آب و نصف قاشق مرباخوری نمك روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد.
پس از پختن، بامیه‌ها را آبكش كرده و می‌گذاریم تا سرد شود. بامیه ، فلفل تند، سیر و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شیشه می‌ریزیم.
یك پیمانه سركه یك پیمانه آب و یك و نیم قاشق سوپخوری نمك را مخلوط كرده و هم می‌زنیم تا نمك در آب حل شود محلول را روی بامیه‌ها ریخته، در شیشه را محكم بسته و در جای خنك نگهداری می‌كنیم. بعد از دو هفته ترشی آماده است.
 
برچسب‌ها

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…