طرز تهیه شامی با آرد نخودچی طرز تهیه شامی با آرد نخودچی
تیر 31, 1396 - 1112 Views

طرز تهیه شامی با آرد نخودچی

مواد لازم شامی آرد نخودچی:

گوشت چرخ‌كرده مخلوط گوساله و گوسفند         ۳۰۰ گرم
پياز                                                          يك عدد
آرد نخودچي                                               سه قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ                                                    دو عدد
فلفل، زردچوبه، نمك و روغن                            به ميزان لازم



مواد لازم برای سس شامی آرد نخودچی:

رب‌گوجه‌فرنگي                                           يك قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي                                               دو عدد
پياز                                                         يك عدد
شكر                                                       دو قاشق غذاخوري
آبليمو                                                      نصف فنجان
نمك و زردچوبه                                           به ميزان لازم



طرز تهيه شامی آرد نخودچی:

پياز را رنده كرده و به همراه آرد نخودچي، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ‌ها ورز مي‌دهيم آن قدر ورز مي‌دهيم تا كاملا حالت چسبندگي پيدا كند. سپس از هركدام به اندازه يك تخم‌مرغ برداشته به شكل شامي درست مي‌كنيم، بعد به مدت ۱۵ دقيقه شامي‌ها را كنار گذاشته و در تابه روغن ريخته و با حرارت ملايم شامي‌ها را سرخ مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم.

طرز تهيه سس شامی آرد نخودچی:

در همان روغني كه شامي‌ها را سرخ كرده‌ايم پياز رنده شده را با زردچوبه سرخ مي‌كنيم، سپس رب گوجه‌فرنگي را افزوده بعد از پنج دقيقه گوجه‌فرنگي‌هاي رنده شده را مي‌ريزيم، آن‌گاه آب، نمك، شكر و آبليمو را اضافه كرده و مي‌گذاريم به جوش بيايد.
نکته: به جاي شكر و آبليمو مي‌توان از سركه سيب و شيره انگور استفاده كرد.
بعد از اين كه سس جوش آمد، شامي‌ها را داخل آن گذاشته و در تابه را مي‌بنديم تا سس غليظ و شامي‌ها هم در آن پخته شود، بعد از گذشت نيم‌ساعت غذا آماده سرو است.

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…