طرز تهیه کاناپ مرغ و گردو طرز تهیه کاناپ مرغ و گردو
ارديبهشت 06, 1395 - 1736 Views

طرز تهیه کاناپ مرغ و گردو

مواد اولیه :
 
    سینه مرغ 200 گرم
 
   
گردو 100 گرم
 
    پیازچه 100گرم
 
    سس مایونز 1 ق غ
 
    ماست موسیر 200 گرم
 
    بیسکوئیت ترد یا نان تست 10 عدد
 
    گوجه گیلاسی و زیتون به میزان لازم
 
    نمک و فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه:
1.گوشت سینه مرغ را با یک عدد پیاز، کمی نمک و آب می‌پزیم، وقتی پخت با چاقو کاملا ریز می‌کنیم. گردو را در کمی آب خیس کرده، به صورت ریز خرد می‌کنیم و به سینه مرغ می‌افزاییم. پیازچه را خرد کرده با سس مایونز، ماست موسیر، نمک و فلفل مخلوط کرده و به گوشت مرغ می‌افزاییم.
 
2. اطراف نان تست را برش زده یا بیسکویت ترد را روی سینی می‌چینیم. مقداری سس مایونز روی نان یا بیسکویت مالیده و از مخلوطی که درست کرده‌ایم، روی نان می‌گذاریم و روی آن را با گوجه گیلاسی یا زیتون تزیین می‌کنیم.

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…