کیک بادام   کیک بادام
فروردين 28, 1395 - 269 Views

کیک بادام

مواد لازم:

3 فنجان پودر بادام

1 قاشق چای خوری جوش شیرین

1 قاشق چای خوری پودر مایه خمیر

1/2 قاشق چای خوری نمک

2 عدد تخم مرغ بزرگ

1/2 فنجان پودر نارگیل

1/2 فنجان سیب شیرین

1 ظرف شیر نارگیل

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

1 فنجان بادام بوداده ورق شده

روغن کانولا

طرز تهیه :

ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.  پودر بادام، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را در ظرفی مخلوط کرده و کنار بگذارید .

در ظرفی دیگر تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا مانند خامه شود سپس وانیل، پودر نارگیل ،  شیر و سیب را افزوده و هم بزنید . مخلوط بادام را به مواد یکدست شده بیفزایید و آرام هم بزنید . با اسپری روغن را به کف قالب پاشیده و خمیر کیک را درقالب ریخته و بادام های ورقه شده را روی آن بچینید و برای مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
برچسب‌ها
محتوای بیشتر در این بخش: « سوپ ذرت سس گردو »

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…